Prinsca | Over ons
15662
page,page-id-15662,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.3,vc_responsive
 

Over ons

Wie ben ik

overons

Prins Consultancy en Advies is een éénmansorganisatie met veel expertise. De kleinschalige omvang maakt het mogelijk persoonlijke en directe omgang met alle cliënten te hebben. Mijn naam is Koos Prins en ik ben geboren op 7 maart 1963. De opleiding Doctoraal Controlling heb ik succesvol doorlopen aan de Nyenrode Business Universiteit. Als financieel eindverantwoordelijke heb ik ruime ervaring bij diverse organisaties. Binnen deze organisaties heb ik een grote rol gespeeld als het gaat om het efficient afstemmen van bedrijfsprocessen, het ontwikkelen van een lange-termijn visie en allround- bedrijfsadministratie. Ik ben no-nonsense, een doorzetter, doortastend, creatief en resultaatgericht.

 

Bij Prins Consultancy en Advies gaat het om het resultaat van uw bedrijf. Wij hebben oog voor de sterke en minder sterke kanten van uw bedrijf. Door samen met u de bedrijfsprocessen te analyseren, stellen we u in staat om datgene wat niet goed loopt soepeler te laten verlopen, en datgene wat al goed loopt zo mogelijk nog beter. Prins Consultancy en Advies heeft oog voor resultaat en zorgt ervoor dat u nog beter kunt doen waar u goed in bent- en bovendien weer rustig slaapt.

 

De omgeving van uw onderneming is continue aan verandering onderhevig. U als ondernemer of directie(lid) probeert steeds in te spelen op deze veranderende externe factoren die van belang zijn voor uw onderneming. Op die manier tracht u overeind te blijven in deze tijd waarin de ene crisis de andere opvolgt. Door alle ontwikkelingen buiten uw onderneming is de kans groot dat u de interne organisatie van uw bedrijf over het hoofd ziet. Het op orde hebben van de eigen interne organisatie is iets waar u wél grip op heeft, en is bovendien iets waarmee u veel van de externe problemen het hoofd kunt bieden. Wanneer bedrijfsprocessen niet goed op orde zijn, nemen de kosten hiervoor al maar toe. Oftewel, ondernemer of directie(lid): wees ook alert op de verborgen interne kosten! We zijn ervan overtuigd dat Prins Consultancy en Advies hierin veel voor u betekenen.

 

We zijn ons ervan bewust dat elke onderneming uniek is, en geven daarom uiteraard advies op maat. Advies of consultancy door Prins Consultancy en Advies bestaat uit de volgende onderdelen:
– Inventariseren van de bedrijfsprocessen zodat advies op maat gebracht kan worden
– Het op elkaar afstemmen van de (interne) processen
– Het beheersen van de kosten
– Het optimaliseren van interne rapportage (zowel financieel als niet financieel)
– Het optimaliseren van de ICT omgeving en het financieel systeem
– Kleine ondernemingen en ZZP-ers kunnen we ontzorgen door de complete administratie voor hen te regelen.

Zo kan op een snelle, effectieve en efficiënte manier het resultaat worden verbetert. Indien u meer wilt weten
over hoe dit voor uw bedrijf te realiseren is, neem dan contact met ons op

 

Klik hier voor mijn opleidingen.

Klik hier voor mijn werkervaring.