Prinsca | Projecten
15774
page,page-id-15774,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.3,vc_responsive
 

Projecten

Afgesloten projecten

– Opstellen jaarrekeningen bij een accountantskantoor met MKB klanten.
In deze positie houden we ons bezig met het verzorgen van jaarrekeningen, salarisadministratie en het geven van fiscale adviezen. Dit doen we voor zowel ZZP-ers als middelgrote- en grote ondernemingen.

 

– Het tijdelijk vervangen van een controller bij een bouw- en staalconstructiebedrijf.
De werkzaamheden binnen deze onderneming zijn onder meer het verzorgen van de halfjaarcijfers van 2011 (inclusief prognose 2011), het verzorgen van de derde kwartaal cijfers van 2011 (inclusief de prognose 2011), het verzorgen van de algehele jaarrekening van 2011, het verzorgen van de begroting over 2012, en het verzorgen van de cijfers ten behoeve van financiering aankoop pand. Op dit moment zijn we bezig met het opzetten van een plan van aanpak voor het wijzigen van de organisatiestructuur, het ondersteunen van de directie, een betere controle op projectresultaten. Daarnaast zijn we een automatiseringsplan aan het opzetten.

 

– Het opzetten van een productiebedrijf en het geven van de algemene leiding aan dit productiebedrijf.
Zowel operationeel als financieel eindverantwoordelijk. Rapportage naar aandeelhouders.

 

– Het doorlichten van de administratieve organisatie van een schildersbedrijf en het verzorgen van een demo voor een ander financieel systeem (1 maand)
Resultaat: plan klaargemaakt, besproken en demo gegeven

 

– Het opnieuw implementeren van een voorraad- en financieel pakket bij een tweewieler- speciaalzaak.
Resultaat: huidig logistiek pakket opnieuw ingericht, nieuw financieel pakket geïmplementeerd en administratie ingericht en ingeboekt (5 maand)

 

– Het doorlichten van een drietal BV’s inzake winstgevendheid projecten en onderlinge communicatie, gericht op verbeteren van processen.
Resultaat: Aanbevelingen overgenomen.